PieOnEar

Ez a blog a PieOnEar zenekar blogja. Itt van minden, amit a zenekarról tudni lehet, vagy kell, vagy esteleg érdemes. Vagy nem. Beszámolók, élmények, vélemények, személyes okoskodások, osztások, miazmás. Jó olvasást és beleszólást kívánnak a pionírok!

Friss topikok

Linkblog

HTML

Elveszett mackó-felső! Segítség...

2009.12.14. 14:38 | POE | Szólj hozzá!

Szevasztok, jee. Bajság van.

A szombat esti unplugged koncert után a Grizzly Music Pub-ban nyoma veszett a Haelo-s basszusgitáros pajtásunk (Urbán Tomi) Adidas Jamaica mackófelsőjének, amelyik kapucnis és kb. így néz ki:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha valaki véletlenül vette magához, az jelentkezzen a Haelo zenekar, vagy a PieOnEar zenekar valamelyik elérhetőségén és köszönjük neki szépen a becsületes megtalálást, továbbá egyedi ajándékokat helyezünk kilátásba.

Ha viszont valaki szándékosan vette magához és nem bánja meg vétkét, valamint nem adja vissza, azt meg úgy kiátkozzuk valami voodoo francnyavajával, hogy olyan kicsire megy össze a pöcse, mint egy szendvicsvirsli. Ha meg csaj volt, azt inkább nem is részletezzük, mert kultúrembernek nevelt minket anyánk. (Az anyánk nem ugyanaz, persze.)

Előre is köszönünk mindent!

a PieOnEar zenekar

Címkék: elveszett jamaica adidas haelo

A bejegyzés trackback címe:

https://pieonear.blog.hu/api/trackback/id/tr581597356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása