PieOnEar

Ez a blog a PieOnEar zenekar blogja. Itt van minden, amit a zenekarról tudni lehet, vagy kell, vagy esteleg érdemes. Vagy nem. Beszámolók, élmények, vélemények, személyes okoskodások, osztások, miazmás. Jó olvasást és beleszólást kívánnak a pionírok!

Friss topikok

Linkblog

HTML

Ismét stúdió

2010.01.26. 16:40 | POE | Szólj hozzá!

 

Szevasztok, jee.

 

Énekesválátás után a zenekar abban a helyzetben találta magát, hogy újra fel kell venni az összes éneksávot és az összes vokálsávot is (kivéve, amiket P. és Szvob (én) énekelt).

Így hát beugrottunk Károly Tomi Hangart stúdiójába, hogy immáron a negyedik nekifutásra is rögzítsük ezt a - bizonyára elátkozott - lemezt. Annyira régen készül, hogy nocsak. Ez például abból is látszik, hogy találtunk egy olyan ProTools file-t, amely 2006-os dátummal jött létre. Hát ezen besírtunk.

Négy év.

Na jó ez így persze nem igaz, mert csak három év, de az is eléggé komoly dolog. Az alatt majd minden megváltozott körülöttünk. Tök érdekes visszagondolni. Mikor elkezdtük, még Vassi gitározott nálunk, Krisz énekelt, én Budapesten laktam és dohányoztam, nem volt gazdasági világválság, meg iPhone és H1N1 se nem. Mattheus volt a szövetségi kapitány, Bush meg az USA elnöke, szóval ezek ügyében mindenképp javult a helyzet... Aztán persze van, amiben romlott, de ezt hagyjuk is.

Inkább vissza a stúdióba.

Szóval megint bementünk a stúdióba és megkezdtük a dalok újraénekelését, ami meglepően gyorsan haladt, hála Csáki Peti felkészültségének és lelkesedésének, 5 nap alatt felkerült minden.

Pár napja megkezdődött a dalok újrakeverése az új énekekkel, elég jól is szól, alakulnak az arányok, meg minden, valószínűleg kevesebb énekeffektet használunk majd, mint korábban, ami talán nem is baj.

Szóval nekiestünk a keverésnek és ezzel egy időben el is kezdtük szervezni a tavaszi koncerteket.

Játszunk két bulit a Haelo zenekar társaságában: az elsőt mindjárt február 5-én a Factory Sport Arénában. Két zenekar társaságában toljuk majd: az egyik egy szlovák banda a Dilemma, a másik pedig Oláh Szabi barátunk egyelőre elkereszteletlen zenekara, amivel már egyszer játszottunk együtt a MEN-en és az kurva jó volt.

Szóval ezek mennek.

A többi buliról is küldünk majd értesítést hamarosan, elektronikusan.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pieonear.blog.hu/api/trackback/id/tr781704103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása