PieOnEar

Ez a blog a PieOnEar zenekar blogja. Itt van minden, amit a zenekarról tudni lehet, vagy kell, vagy esteleg érdemes. Vagy nem. Beszámolók, élmények, vélemények, személyes okoskodások, osztások, miazmás. Jó olvasást és beleszólást kívánnak a pionírok!

Friss topikok

Linkblog

HTML

Hegyalja Feszt

2008.07.17. 15:26 | POE | 1 komment

A zenekar szakaszosan közelítette meg a Hegyalja Fesztivált. Nándi már keddtől, Latyi, Szvobi, Krisz, P., csütörtöktől, Robi viszont csak szombaton élvezte szűkebb pátriánk legnagyobb buliját.

Nem kell nagy fantázia kitalálni, hogy a többség mit csinált csütörtöktől. Kavés koncert sok Rézangyal, összefoglalva. Mongyuk Juliette and the Licks-en voltunk: az a csaj akkor energiabomba, mint Axl Rose, mielőt el-MichaelJacksonosodott. Futott, ugrált, kiabált, hergelt, énekelt (pontosan), hogy a fal adta a másikat. Döbbenet. Nem jó zene, de nagyon élvezhető ott és akkor. Lemez nem kéne.

Jamajdelfelejtettem, hogy volt ám előtte Belmondo is, ami nekem (szvobi) eléggé személyes kedvencem, meg jóbarátom is Leslie F*cker, SzabóLaccer; például, mikor megalakultak mingyá ezt írtam róluk egyből:

(Baszki, nem találom. De nagyon jókat írtam, tudom... mindegy.)

Szóval a Belmondo azt állította magáról, hogy mindenkinek megvolt a backstage-ben a Juliette. A buli után C.Z. mutatott is egy fotót a telefonján, amin a Juliettel áll összekarolva; lehet benne valami.. :) höhö

-------

A PieOnEar szombaton játszott, az igen előkelő 14:30-as időpontban. :D

Annyira be voltunk rosálva, hogy nem akartunk hangosan játszani, mert még biztos sokan alszanak... De aztán legnagyobb csodálkozásunkra viszonylag sokan összejöttek, volt első, második, harmadik meg negyedik sor is, meg még sok ember szanaszét. Mindez félháromkor, rekkenő hőségben. Nem fényezni akarom magunk, hanem de.

Iszonyú jól szólt a cucc, helyén volt minden, mindenki és mi is. Egyik legjobb bulink volt valaha. Legalábbis a mi érzésünk szerint. Sajnos már ráadást nem lehetett játszani, mert Bringes Zsolti (respect) nagy fegyelmet tartott, pedig szerettünk volna még nagyon játszani. Így csak ezek hangzottak el:

word up,how can i live, van mégegybetalán majd egyszer, elkísér, san francisco, minden hajnal, körbezárt

Köszi, hogy ott voltatok sokan, nagyon nagy élmény volt!!!

Photobucket

 

 

 Köszönet érte sokmindenkinek de elsősorban Hegyi Csillának és a  HegyaljaTeam-nek!

 

 

 

Címkék: live hegyalja belmondo pieonear rézangyal

A bejegyzés trackback címe:

https://pieonear.blog.hu/api/trackback/id/tr62572791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

P 2008.07.17. 18:41:56

én pénteken mentem -P
:D
süti beállítások módosítása