PieOnEar

Ez a blog a PieOnEar zenekar blogja. Itt van minden, amit a zenekarról tudni lehet, vagy kell, vagy esteleg érdemes. Vagy nem. Beszámolók, élmények, vélemények, személyes okoskodások, osztások, miazmás. Jó olvasást és beleszólást kívánnak a pionírok!

Friss topikok

Linkblog

HTML

Történések azóta

2009.11.02. 18:00 | POE | 4 komment

Jónapot!

Aszondták nem írok ide és ebben igazuk van, legyenek is bárkik a szólók. Úgyhogy most írok egy összefoglalósat, azután, hogy utoljára írtam itt a blogon. Merthogy azóta egy jócsomó dolog történt a zenekar háza táján.
Ugye, hogy Krisztiánnal különváltak az útjaink, azt már beszéltük, de utána a zenekarnak még voltak élő megnyilvánulásai több helyen, mint például a zenekar három kedvenc fesztiválján: a GYÁR Fesztiválon, a KASZA Fesztiválon és az AZfeszten. Mindhárom buli atom volt, bár egyik sem volt könnyű:
·         a GYÁR-on a legendás három órás áramszünetet és a legendás Subscribe-ot követően álltunk színpadra, jó 4 óra késéssel, ahol a legendás PokerFace-t játszottuk Lady GaGa-tól. Többek között.
 

 
 
·         A KASZA-n szakadt az eső, ami minket ugyan nem zavart volna, de olyan pára lett a tornacsarnokban, hogy a tökünkön csorgott a víz. A közönség atom volt és nagyon jól megmozgattuk őket a Depiék előtt.
·         Nyírbátorban a hangosítással küzdöttünk és azzal, hogy délután négykor a népek valamiért nem akarták lebontani a sátrat. De ettől függetlenül jó hangulatú buli lett ott is, úgyhogy nagyon köszönjük, testvérek!
Eztán énekes kereséshez láttunk, ahogy ígértük, volt is meghallgatás, meg minden, és már úgy néz ki, hogy a végére is jutottunk, de erről majd később, de ugyanezen postban.

Megszületett mindezen közben az első PieOnEar-bébi,

és ebben a zenekart azóta BorsodChem-re cserélő alapító gitárosunk Vassi és b. neje Zsóka vállalt szerepet.

 

 

 

 

 

 

Ezt a feledhetetlen eseményt a zenekar Szvobi (én) lagziján ülte meg, ami egyrészt mértéktelen italozásba másrészt Rocktóberfesztre menésbe torkollott a lányszöktető PieOnEar + Vassi jóvoltából.

A kipihenés után újrakezdtük a próbákat, „reinventing the steel” jeligével és mint írtam, tartottunk énekes meghallgatást, és tulajdonképpen döntést hoztunk, amelyet mostan ismertetnék is. Ezúton.
Hallgattunk több embereket, de a legjobban mindannyiunknak Csáki Peti kolléga tetszett, akit meg is invitáltunk a zenekarba, sok próba és néhány buli erejéig, azzal a kikötéssel, hogy ha minden jól megy élőben is (továbbá nem csapja meg a gázsit, nem hány le a színpadról és nem fingik a turnébuszba), akkor rendes tag leszen belőle! Úgyhogy húzzál bele, öcsém! \m/
Ja, Csáki Peti meg ő:
 
 
Csáki Péter
iWiW ismerősök száma999
iWiW város, országMiskolc, Magyarország
NemFérfi
Életkor24
 
 
 
 
A rövid-, közép-, és hosszú távú tervek között egy késő őszi, téli közös turné szerepel a méltán népszerű és az áramszünetekkel legendásan rossz viszonyt ápoló Haelo társaságában,
de ha minden igaz, lesz közös buli a Plastic Bitch-csel is (2009 legrészegebb zenekara.hu) és unplugged-koncertünk (angolos kedvéért: anpladzsd, franciások kedvéért ünplüzsé) is lesz, ha minden rendben megy ismét a Grizzly-ben.
Ha még van dolog, jelentkezem.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pieonear.blog.hu/api/trackback/id/tr151465160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szeszti 2009.11.03. 11:11:04

Ki írja a blogot, gyerekek? :D

guevara 2009.11.03. 11:37:24

Na üdv

Mivel többen kérdeztétek és ebben a blogbejegyzésben ismét félreértelmezhető módon jelent meg, itt szeretném tisztázni:

NEM ÉN LÉPTEM KI A ZENEKARBÓL!

A tények utólagos megismerésével, minden haragom elszállt belőlem mindenki felé - már aki iránt volt, csalódottságom egy ember irányában nagyobb méreteket öltött...de már ez is a múlté! Így ezzel többet nem szeretnék foglalkozni:)
Csáki Petinek kitartást és emberismeretet kívánok, a zenekarnak pedig sikereket a folytatásra, Vassi neked majd személyesen:)

K. (Bacsó Krisztián)

POE 2009.11.04. 10:36:06

@Szeszti: Többnyire én, Szvobi, de a fontosabbak közös, zenekari jóváhagyással jelennek meg. A beszámolók meg saját szájíz szerint és saját nyelvtani hibákkal :)

POE 2009.11.04. 10:42:42

@guevara: a félreérthető megfogalmazást cseréltem.
süti beállítások módosítása