PieOnEar

Ez a blog a PieOnEar zenekar blogja. Itt van minden, amit a zenekarról tudni lehet, vagy kell, vagy esteleg érdemes. Vagy nem. Beszámolók, élmények, vélemények, személyes okoskodások, osztások, miazmás. Jó olvasást és beleszólást kívánnak a pionírok!

Friss topikok

Linkblog

HTML

Szabadszállás - a legjobb Márklár - SZ.A.R. feszt

2008.07.05. 10:59 | POE | 1 komment

Három óra körülre terveztük tegnap az indulást, délután, Miskolcról és hát persze nem sikerült. Sose sikerül, azért nem sikerült most sem, pedig már jött velünk Ádám is. Nembaj, majd legközelebb.

Szóval, a lassú elindulást, hirtelen italozás követte, de hát minden nyáron ilyen az első koncert: mindenből egy kicsit túl sok. Ez is olyan volt. Aztán valakinek eszébe jutott egy SouthPark rész, a Márkláros és hát onnantól elszabadult a pokol, illetve a márklár.

Nomattuk a márklárral a márkláron és csak vedeltük a rengeteg márklárt. Latyiék márklárt ittak márklárral de mondjuk én, szemben velük, márklkárt tisztán. P. csak egy egész kis márklárt ivott, ő márklár is maradt. Aztán később csörgött kisMárklár, hogy már márkláron van és vegyük fel. Felvettük őt is: márklárnak a központjában ivott egy szakadt márklárban a helyi márklárokkal... - és ez a márklározás ment egész úton.

 

A koncert, egyébiránt, pont olyan volt amilyen az első buli szokott lenni a nyáron, de a közönségre megint nem volt panasz: NAGYON KÖSZÖNJÜK, SZABADSZÁLLÁS! Jövőre újra jövünk.

Ja és, ha valaki ismeri azt a fotós lányt, aki a koncert alatt kattingatott, a koncert után meg velünk állt sorba a pultnál, az szóljon neki, hogy írjon a pieonear@pieonear.hu-ra, mert kellenének a képek, de nagyon :)

 

Örülünk, hogy ismét játszhattunk Szabadszálláson, köszönjük a szervezőknek. Megint profi munka volt.

 

szevasztok

 

Címkék: live szabadszállás szarfeszt márklár sz.a.r.

A bejegyzés trackback címe:

https://pieonear.blog.hu/api/trackback/id/tr84554349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lordjancso_allfallsdown · http://www.allfallsdown.atw.hu 2008.07.07. 20:50:30

Hali!
Mi vagyunk a márklárosok! :) Penge volt a buli! Jövőre is vár a márklár!
süti beállítások módosítása