PieOnEar

Ez a blog a PieOnEar zenekar blogja. Itt van minden, amit a zenekarról tudni lehet, vagy kell, vagy esteleg érdemes. Vagy nem. Beszámolók, élmények, vélemények, személyes okoskodások, osztások, miazmás. Jó olvasást és beleszólást kívánnak a pionírok!

Friss topikok

Linkblog

HTML

Lemez - klip - koncertek

2008.12.02. 14:28 | POE | Szólj hozzá!

 

Szevasztok, jee!

 
 
Némi beszámolós ez a mai blog bejegyzés. Beszámolás a lemez-hogyan-állásról, a soron következő koncertekről, miazmásról.
 
 
 
Körbezárt – a lemez:
 
A Körbezárt című bemutatkozó lemezünk (amely már lassan annyira régen készül, mint a G’N’R Chinese Democracy, höhö) egészen jó állapotban hever a keverőpulton egy ideje. A lassúságunk egyik oka, hogy eléggé gazdagon hangszereltek a dalok, ennek okán sokat kísérleteztünk azzal, hogy a szándékainknak megfelelően vastag hangzást csiszoljunk ki, de úgy, hogy a zene mégis áttekinthető maradjon az ének- és egyéb effektek ellenére. Nem egy könnyű feladat, de hát csakis magunkra vethetünk, mentünk volna inkább mulatóst játszani és régen megjelent volna a harmadik kazettánk is akár…
De nem mentünk, tehát szívunk vele kicsit még inkább. Ráadásul más cuccon is keverünk, mint, amin elkezdtük, mert egy kis ProTools-on kezdtünk és egy nagyon fejezzük be, megjegyzem szebben is szól.
Ja és még egy: Támás (Károly Tomi, HangArt) nem akar rosszat kiadni a kezéből, úgyhogy van melója vele bőven, de reméljük: a minőség kárpótol.
 
Ha megvan a keverés, irány London és masterelünk és amint az is megvan akkor elvben még a folyó hónapban megjelenik a lemez és lesz belőle a fa alatt. Ha még jobban haladunk, akkor december közepén tán.
 
 
 
Minden Hajnal - a klip:
 
A Minden Hajnal című dalra forgatott klip (mint azt bizonyára már többen tudjátok) nyáron elkészült, jól meg is vágódott, következésképpen annak bemutatóját is megejtjük hamarost, több TV-ben is, de Ti láthatjátok leghamarabb, itt a blogon, a honlapon, vagy épp a youtube-on. Szerintünk ez így fair :)
 
 
 
 Koncertek:
 
Na és hát igen, a sűrű időszakot úgy lehet még sűrűbbé tenni, ha vannak koncertek is.
 
 
December 4 – Budapest, Rocktogon
 
Budapesten játszunk a Rocktogon nevű szórakozóhelyen a MISKOLC ROCKS BUDAPEST fedőnevű akció keretén belül a Raze To The Ground és a (Misfits-Tribute) Angel Evil társaságában.
Minden bizonnyal jó buli lesz, gyertek oda jól.
 
20:00 Raze To The Ground
21:00 PieOnEar
22:00 Angel Evil (MisFiTs Tribute).
 
A belépő meg 600 Ft.
 
 
 
 
 
 
 December 13 – Miskolc, E/2-es klub
 
A Skin Workshop tetkószalon 5. szülinapi buliján veszünk részt a PiknikPark (No.1 Linkin Park Tribute in Europe) társaságában az E/2-es klubban, ahol már (ha minden jól alakul) kezünkben lesz a frissen kisütött Pite! Muhaha. Vagy nem.
Jó lesz mindenképpen, mert sok jó arccal lehet majd ott találkozni, és mivel játszunk, Mi is ott leszünk, persze.
OFF: Úgy volt korábban egyébként, hogy az Acoustic Enemy is ott lesz, de ők meg kirúgták az énekest (őszintén nem értem, ennek mi értelme volt, hiszen mindenki Bygyó-bácsival azonosította a band-et -  RESPECT Bygyó), így ők nem tudnak ott ezenmód fellépni, amit én sajnálok személy szerint. Bár Bygyesz nélkül tán már nem is lenne az igazi. Sőt, sajnos biztosan nem lenne az.
DeViszont van már új zenekara szerencsére :)
ON: Összességében, aki tud, az jöjjön a dec 13-i bulira, ami amúgy 500 Ft ellenében látogatható, viszont ha van rajtad/benned egy SkinWorkshop-os tetkó/piercing, akkor meg ingyenes.
Ja és nem utolsósorban ez az én (szvobi) 30. szülinapom is. Kereken és a napján. Vagyis komoly lesz, az tuti.
 
 
December 20. - Szerencs
 
Az év utolsó PieOnEar bulija Szerencs városában lesz, ahol a még kevéssé ismert, ám annál jobb zenészekből álló Triviall zenekar társaságában játszunk majd. A dobosukkal (Takival) 1997-ben játszottam együtt egy szép reményű zenekarban, ami a Surrounded névre hallgatott. Nem volt, rossz, de ez a buli jobb lesz, úgyhogy tessék jönni, jelképes belépő, olcsó büfé és egy kis rock’n’roll még karácsony előtt.
 
Kell ez nektek.
 
Egyszóval, gyertek, ahol játszunk, várjátok a lemezt, meg a klipet, oszt úgy.
 
Metálbéke!
 
 
Szvobi

A bejegyzés trackback címe:

https://pieonear.blog.hu/api/trackback/id/tr28799747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása