PieOnEar

Ez a blog a PieOnEar zenekar blogja. Itt van minden, amit a zenekarról tudni lehet, vagy kell, vagy esteleg érdemes. Vagy nem. Beszámolók, élmények, vélemények, személyes okoskodások, osztások, miazmás. Jó olvasást és beleszólást kívánnak a pionírok!

Friss topikok

Linkblog

HTML

NYÁR - KONCERTEK - KEDVCSINÁLÁS

2009.06.08. 13:53 | POE | 1 komment

Jejeje.

Itt a nyár, jönnek a koncertek, amiket most fel is sorolok, némi kommenttel: amit tudunk a bulikról, körülményekről, satöbbiről.

 

június 13.   20:00 - Sajószentpéter - UNPLUGGED


Nos ez az unplugged, igazi vendéglátós unplugged lesz, ahol az egyetlen cél a vendégek szórakoztatása.

Több ismert nóta=nagyobb buli.

Sörözős fesztivál Sajószentpéteren: ÁDÁM söröző, jó hely, jófejcsinosfőnökcsaj... és mi ne lennénk ott?!

Dehogynem.
És remélem Ti is, mert ingyenes a buli, csak inni kell, mint Mi.

 

 június 20.  - Miskolc - 19:30 Városháztér - A Zene Ünnepe

"Nincs is jobb dolog annál, mint ünnepelni, különösen a zenét, mint olyan határtalan, behatárolhatatlan, birtokolhatatlan, álmokat adó, színes izét, minden hullámformájában megjelenésében, öltözetben és divatban pláne szabadtéren és ingyen… " Na: ilyen és ehhez hasonló lilaködöket írnak a http://www.zeneunnepe.hu/-n.
Mi meg csak odamegyünk és szögelünk 1 órát.

 

június 21.  - PECSA - Thanks Jimi

Jimi Hendrix egy nagyon fura zenész volt. Részint balkezes volt, részint három mellső végtagja volt neki: egy jobb kéz, egy bal kéz és egy Fender Stratocaster. Újraértelmezett mindent, amit addig rocknak, bluesnak, hard rocknak, jazznek hittek a népek. Azóta táplálkozunk belőle, ha szeretjük, ha nem. Játsszuk a dalait, jól és bénán is, és egy kicsit mindannyionkat átjár a mojo, de mindhiába, mert "Akár megvan benned a varázs, akár nincs, nem tudod elérni az ő szintjét. Senki sem veheti át a helyét”, mondta róla Freddie Mercury. És igaza volt.

Érdekes megkeresés eredményeképp játszunk Budapesten. Sajnos nem a teljes POE legénység, csak szvobi (én) és még néhány barát a Msikolc Metal AllStars nevű bendben. Három dal, három műfaj és tisztelgés a nagy művész előtt a Pecsában a ThanksJimi fesztiválon. Ja és hogy mi ez? www.thanksjimi.hu

 

július 10.  - 19:00 - Zánka  - Balaton Music Wave

A Balaton Music Wave a BalaTone fesztivál romjain született balatonparti buli, ahol pénteken este lépünk színpadra a Balaton partján.  Nagyon jónak ígérkezik a rendezvény, jelen a teljes magyar NB1, meg remélem Ti is. 

Kurvajó a helyszín a nagyon erő s a felhozatal, úgyhogy megéri elmenni oda nagyon. Mi privátba is szívesen mennék, de nagy szerencse, hogy nem kell :P

 

  

 

július 11.  - 19:00 - Dabas - Kárpát-Feszt / el-e marad-?!

Na ez a legkínosabb. Vagy lesz vagy nem. Vagy ott vagy nem. Vagy játszunk, vagy nem. aki ennél többet akar tudni: www.karpatfeszt.hu.
Vagy nem.

 

július 16.  - 15.30 Hegyalja fesztivál - PEPSI színpad

Mint az elmúlt három évben, az idén is játszunk a Hegyalja Fesztiválon, amiért leginkább a BANDLAND-es szavazókat, rajongókat, barátokat és Hegyi Csillát illeti a köszönet.

Mivelhogy aznap játszunk mikor a Machine Head, meg sokmindenki (nevezzük metál napnak így) ezért gyertek, mert lesz mit nézni rajtunk kívül is.  A Hegyalján amúgy a Pepsi Színpadon játszunk, ami részint a második legnagyobb színpad, részint (tavaly legalábbis így volt) szemben van a Rézangyal pálinkaházzal. Ami önmagában is jó hír.

 

augusztus 8.  - GYÁR fesztivál

Saját gyermek kicsit, szerelem meg nagyon.
Idén is lesz GYÁR Fesztivál, a Vasgyárban, eléggé erős headlinerekkel, de mi nem vagyunk azok. Augusztus 6-7-8 a dátum, amit be kell írni a naptárba, szépen vastaggal szedve. A jegy megint olcsó lesz, a sör pedig (reméljük az idén legalább) elég.
És ez már a harmadik Nászmenet.

 

augusztus 20.  - 16:45 - AZ-FESZT - Nyírbátor

Az AZ-FESZT az egyik kedvenc fesztivál, ott is fogunk játszani az idén szerencsére. 'Gusztus huszadikán, 'Kotmányunk ünnepén.

 

augusztus 22.  - Kasza-Feszt - Kazincbarcika

A KASZA Fesztivál tulajdonképpen otthonnak számít. Ez lesz a negyedik év, hogy fellépünk ott/itt (mert pont 'Barcikán írom ezt), kitűnő koncertfelvétel is készült már rólunk a KASZA feszt-en, amit mingyár be is csatolok ide, nyár kedvcsinálás végett.
Az idén szombat este lépünk színpadra, vagy a Depi előtt vagy után. Bővebben majd itt www.kaszafesztival.hu

 

KEDVCSINÁLÁS VÉGETT PEDIG

 

 

 

Címkék: live fesztivál nyár 2009 hegyalja kasza azfeszt

A bejegyzés trackback címe:

https://pieonear.blog.hu/api/trackback/id/tr121171442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

b.ricsi 2009.06.09. 10:18:03

helló!

látom alakulnak a koncertek! :)
ramélem, minél többre eljutok..

rakkenról \m/
süti beállítások módosítása